WIE BEN IK?

Grafisch vormgever & webdesigner in hart en nieren.

Mijn naam is Laura Roossien, zoals de URL van deze website al doet vermoeden. 25 jaar jong en sinds juni 2015 begonnen aan mijn eigen bedrijf. Maar voor die periode ook zeker niet stilgezeten! Gestart in een opleiding in de zorg, maar hier kon ik mijn ei niet vinden. In een tussenjaar heb ik mijn oude hobby’s weer opgepakt; tekenen en creatief bezig zijn. Ook werd mijn eerste interesse voor webdesign gewekt.

Voor mij was het duidelijk; een opleiding in grafische vormgeving moest het worden! Vier jaar later studeerde ik af als Multimedia Designer, met als uitstroom grafische vormgever. Daarnaast heb ik mijn interesse in webdesign grondig uitgebouwd. Ik ontwikkelde kennis in verschillende CMS systemen, HTML en CSS.

Al sinds de start van mijn opleiding ben ik gestart met het doen van vrijwillige kleine opdrachten. Toen er steeds meer aanvragen binnenkwamen, heb ik besloten hierin mijn eigen onderneming te starten. Onder de naam “Laura Roossien” begonnen, ben ik nu ingeschreven als “Hosting Plus” en verzorg ik grafische vormgeving, webdesign, domein en hosting voor mijn klanten.

ANDEREN OVER MIJ

Wat is Laura Roossien een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is een onmisbare aanvulling op ons team wanneer het gaat om het bouwen van webshops. Toegewijd, vaardig en prettig in omgang. Snel, met een no-nonsense approach en een uitstekende probleemoplosser. Ik kan Laura Roossien van harte aanbevelen.
Jelmer de Jong, Trics Media